P.Scholten & Zn

Melkmachines, Melkkoeltanks, Waterpompen & Automatisering

Installatie, reparatie & onderhoud

alttxt
Melkmachines

Melkmachines

Voor de melkveehouder is de melkmachine een cruciaal apparaat, omdat deze grote invloed heeft op de melkkwaliteit en op de uier-gezondheid. Om tot een optimaal werkende melkmachine te komen, dienen alle onderdelen op elkaar en op de specifieke situatie van de veehouder te zijn afgestemd. Daardoor is dit maatwerk.

De toenemende koppel-grootte stelt daarnaast steeds hogere eisen aan de capaciteit van de melkstal. Om de wensen van de veehouder in combinatie met de technische mogelijkheden te vertalen naar een optimale melkstal, vergt naast kennis ook ervaring en betrokkenheid.
Wij bieden die!

Onderhoud
Daarnaast is het van belang om de melkmachine tijdig en op de juiste wijze te onderhouden, om zo problemen voor te blijven.

Ook hiervoor hebben we de kennis en ervaring in huis. Uiteraard zijn we als bedrijf KOM-erkend. Dit betekent dat de werkzaamheden die wij verrichten aan uw melkmachine, voldoen aan de eisen van Stichting KOM en daarmee voldoen aan de eisen van uw melkfabriek.

Storingen
Voor storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar. Om dit te realiseren, hebben we opgeleid personeel, service-wagens met de benodigde gereedschappen en een magazijn met een voorraad reserve-onderdelen. Wij streven ernaar, onze werkzaamheden op een juiste en correcte wijze uit te voeren, tegen redelijke tarieven.

Neemt u eens -vrijblijvend- contact met ons op om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Gebruikt

Bent u op zoek naar een tweedehands of gebruikte melkmachine, melktank of melkkoeltanks.

Bekijk ons actuele aanbod!