P.Scholten & Zn

Melkmachines, Melkkoeltanks, Waterpompen & Automatisering

Installatie, reparatie & onderhoud

alttxt
Hypred HM VIR spray

Hypred HM VIR spray kopen?

HM Vir Spray: Een spray basis van het LSA complex (uniek). Dit complex heeft een zeer sterke werking met betrekking tot bacteriën, gisten en virussen. Het bestaat o.a. uit melkzuur en salicylzuur. Het is zeer verzorgend voor de spenen. De verzorging is op basis van Glycerine en Propyleenglycol. HM Vir Spray is zeer geschikt voor de melkrobot of andere sprayinstallaties. HM Vir spray is effectief tegen koe- en uiergebonden bacteriën

 

 

HM VIR producten

De producten uit de HM- VIR range staan garant voor een uiterst effectieve werking tegen de voornaamste bacteriën. De producten zijn ontwikkeld op basis van het unieke LSA complex, bestaande uit o.a. melkzuur en salicylzuur. Hierdoor ontstaat een breedwerkend spectrum tegen bacteriën, gisten en virussen.

Eigenschappen van HM VIR spray

  • hoogwaardig spraymiddel
  • zeer snelle en effectieve werking
  • uitermate goede verzorging van de spenen
  • zeer goede hechting
  • zeer geschikt voor automatische spray-installatie en melkrobots

Wilt u Hypred HM VIR spray kopen?

Heeft u interesse in dit product? Wij kunnen dit product leveren voor zeer scherpe tarieven. Wilt u graag een offerte van ons ontvangen neem dan contact op via ons telefoonnummer 0318-571911 of vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Interesseformulier Hypred HM VIR spray

Gebruikt

Bent u op zoek naar een tweedehands of gebruikte melkmachine, melktank of melkkoeltanks.

Bekijk ons actuele aanbod!